Hana Veronika Konvalinková

Její příběh

Hana Konvalinková je příkladem osobnosti, která nejenže věci prosazuje, ale sama jde příkladem. Již 20 let se trpělivě snaží zajistit lepší podmínky pro recyklaci v obcích a celkově šetrné nakládání se surovinami, spoluorganizuje jednu z největších filmových přehlídek o lidských právech u nás — Festival Jeden svět v Pelhřimově, je aktivní členkou dvou občanských sdružení, se kterými pořádá řadu ekologických, kulturních, sportovních a komunitních aktivit. Ráda pracuje s dětmi a své vlastní i sama vzdělává. Její aktivity směřují k podpoře rozvoje regionu.

[quote author=“Hana Konvalinková“ link=““]

Do politiky vstupují lidé s různými motivacemi. Někteří z nich jen proto, že už cítí nutnost zasáhnout. Patřím k nim.

[/quote]

3x Proč volit Hanu Konvalinkovou?

•  Při všem, co dělá, se snaží zohlednit dopady a prospěšnost tohoto konání pro druhé (komunitu, společnost,…)
  • Nikdy se nesmíří s tím, že bychom měli našim dětem předávat zemi v horším stavu, než jsme ji sami převzali.
  •  Má dlouholetou zkušenost s regionálními projekty, převážně kulturními, vzdělávacími a odpadovými.

Další kandidáti

Celá kandidátka Strany zelených na Vysočině

Témata

• Regionální rozvoj