Přejděte na zelenou energii

Rozsviťte si doma větrnou elektřinou ze severních Čech. Strana zelených uzavřela partnerství se společností NANO ENERGIES, která svým zákazníkům dodává elektřinu od českých malovýrobců čistě z obnovitelných zdrojů energie. Nyní můžete na jejich elektřinu přejít i vy.

Nano Energies vám dodá 100% zelenou elektřinu pocházející z tuzemských zdrojů obnovitelné energie. Používáním zelené elektřiny výrazně snížíte svou uhlíkovou stopu a pomůžete rozvoji obnovitelné energetiky v České republice. Zároveň budete kromě životního prostředí šetřit i svoji peněženku, protože zelená elektřina je navíc finančně výhodnější.

CHCI PŘEJÍT NA ZELENOU ENERGII!

Máte-li o tarif Nazeleno zájem, vyplňte prosím kontaktní formulář. Co nejdříve se vám poté ozvou pracovníci Nano Energies, aby vám mohli předložit konkrétní nabídku přímo pro vás – ať už pro vaši domácnost či pro vaši firmu, pokud podnikáte. Přechod k novému dodavateli je pak velmi snadný, protože Nano Energies za vás vyřídí vše potřebné.

Mnoho Zelených a našich příznivců již zelenou energii odebírá, přidejte se k nám.