Richard je lékař a Kroměřížský zastupitel za Zelené. Během dvacetileté praxe se stal uznávaným ortopedem. Jeho životním naplněním je pomáhat lidem postavit se znova na vlastní nohy. Do Zelených vstoupil kvůli pocitu odpovědnosti za životní prostředí a touze ho zlepšovat.

Naše země a planeta potřebuje odvážné lidi, kteří pochopili, že štěstí není jen ve spotřebě a honbě za penězi.

Richard říká, že mnohdy žasne nad přístupem některých lidí k životu. Spousta lidí trpí typickými civilizačními chorobami (cukrovka, nadváha a podobně), ale řešení nehledají u sebe, ale v moderní medicíně. Místo braní léku či náročných operací by přitom často stačila změna životního stylu. To ale někteří lidé nechtějí slyšet. Richard má obavy, že se lidstvo chová k životnímu prostředí jako mnoho lidí ke svému tělu. Nad způsobenou devastací pak jen přivíráme oči. Musíme se probudit a začít jednat, dokud ještě není pozdě.

Kandidují za nás

Chceme Česko moderní, zdravější a spravedlivější. Bez vás to ale nedáme. Přidejte se.

Podpořím zelené darem Přidám se k Zeleným