Přidejte se

Rozhodli jste se k nám přidat? Skvělé! Máme pro vás hned několik možností. Stačí se rozhodnout dokončením následující věty. Chci se stát:

Ska Keller - Zelení jezdci - web (8 of 23)Jako člen či členka Strany zelených máte možnost se aktivně účastnit činnosti strany, včetně práva volit a být voleni do jejích orgánů. Velmi rádi vás v našich řadách uvítáme! Pojďme společně prosazovat zelenou politiku! Pokud se chcete stát členy, vyplňte prosím krátký formulář.

Staňte se naším podporovatelem a pravidelným dárcem. Naše práce stojí především na podpoře jednotlivých dárců. Přidejte se k nim i vy. Vyplňte darovací formulář: dary.zeleni.cz (vaše údaje potřebujeme, jinak dar musíme vrátit) a nastavte trvalý příkaz ve svém bankovnictví. V případě jakýchkoli dotazů se obraťte na Martinu Pokornou (martina.pokorna@zeleni.cz, 608 230 131), která se stará o dárce.

Pokud studujete, zajímáte se o politiku či PR a chcete nahlédnout do kuchyně zelené politické strany a provozu hlavní kanceláře neváhejte se přihlásit na krátkodobou stáž. Vyzkoušet si budete moci záležitosti běžného provozu politické strany nebo třeba agendu PR oddělení. Být stážistou je váš sen! Navíc se pak můžete pochlubit ve vašem CV.

Staňte se politikem či političkou!Jste dobří v řízení auta? Nebo umíte zajišťovat produkci akcí? Jste šikovný fotograf? Vynikáte v něčem jiném nebo chcete prostě pomoci? Tak právě vás hledáme! Dobrovolníci a dobrovolnice nám pomáhají naši činnost násobit. Časem, který zeleným věnují, pomáhají rozšiřovat činnost všech zelených a to i v jednotlivých krajích a regionech. Zapojte se!

Odborné sekce sdružují experty v různých oblastech. Právě v odborných sekcích se pracuje na jednotlivých zelených tématech. Členem odborné sekce může být i nečlen zelených. Uvítáme mezi sebou odborníky na různorodá témata, ať už jde o lidská práva, ekonomiku či zahraniční vztahy. Více v přehledu odborných sekcí. Pokud se budete chtít zaregistrovat do odborné sekce, zašlete prosím vaši žádost o registraci, motivační dopis a zdůvodnění žádosti o členství v sekci na adresu tajemnice hlavní kanceláře Zdeňky Perglové, která vám ráda zodpoví jakékoli další dotazy (zdenka.perglova@zeleni.cz, 733 536 792).