Andrea Hoffmannová

Její příběh

Andrea Hoffmannová se celou svou kariéru věnuje práci s mladými lidmi. Svou profesní dráhu začala jako středoškolská učitelka. Kromě akademického působení na Univerzitě Palackého nyní organizuje workshopy pro učitele a věnuje se vzdělávání dospělých. Se svými studenty připravila již několik desítek divadelních představení v českém i anglickém jazyce. Prosazuje implementaci krásné literatury a dramatických do výuky angličtiny se snahou reformovat české školství.

Po Fulbrightově stipendiu v USA dostala nabídku na práci asistentky europoslance, která jí přinesla mnoho zkušeností z nejvyšší politiky, otevřela nové obzory a také potřebu aktivněji zasahovat do politického života naší země. Věří, že je díky svým pracovním i životním zkušenostem a morální konzistencí schopna prosazovat potřeby občanů této země.

3x Proč volit Andreu Hoffmannovou?

• Zvolíte neúplatnou a mravně čistou ženu, která bude prosazovat změnu politického prostředí k větší slušnosti, otevřenosti a férovosti.
  • Celou svou profesní kariéru jsem věnovala práci s mladými lidmi, kterým chci svou politickou činností pomoci k lepšímu životu, možnostem opravdu kvalitního vzdělání, stážím v zahraničí a profesnímu uznání.
  • Mou volbou podpoříte mimo jiné i zelenou politiku v Moravskoslezském kraji. Ukažme společně, že i v regionech mimo Prahu existují lidé, kteří by měli rozhodovat o zásadních věcech.

Další kandidáti

Celá kandidátka Strany zelených do Evropských voleb

Profile Image

Profil