Svatava Štěrbová

Její příběh

Svatava Štěrbová již sedm let dokazuje jako starostka Kladrub, že Strana zelených je stranou zdravého rozumu, že město lze vést bez korupce a skandálů. Pod jejím vedením malé městečko vzkvétá a je o něm vědět. Netají se tím, že pro ni v politice není alternativa: jedině Zelení programově nabízejí opravdu rovné příležitosti pro ženy i muže. Ona sama je důkazem, že moderně uvažující žena dokáže oslovit voliče ve velkém.

Dobře zná rozdíl mezi životem na venkově a životem ve městě. Rozvoj regionu podle ní závisí především na dostupné dopravě, rozvoji školství a podpoře místního podnikání. Rozvoj měst a obcí však musí probíhat po široké diskusi s občany, jejichž názory musí mít váhu. Občané se nesmí dozvídat o záměrech o rozvoji jejich území jako poslední.

[quote author=“Svatava Štěrbová“ link=““]

Politika je služba lidem, nikoliv výsada mezi lidmi

[/quote]

3x Proč volit Svatavu Štěrbovou?

•  Již sedm let dokazuje v komunální politice jako starostka, že Strana zelených je stranou zdravého rozumu, že město lze vést bez korupce a skandálů. Pod jejím vedením malé městečko vzkvétá a je o něm vědět široko daleko.
  • Ukazuje, že Strana zelených je stranou moderních žen.
  •  Dokáže lidi spojovat a ne rozdělovat.

Další kandidáti

Celá kandidátka Strany zelených v Plzeňském kraji

Témata

• Regionální rozvoj, místní podnikání