Přejděte na zelenou energii

Rádi bychom vám představili společnost NANO ENERGIES, se kterou Strana zelených uzavřela ETICKÉ PARTNERSTVÍ a která nabízí svým spotřebitelům garantovanou čistě obnovitelnou elektřinu. Nyní můžete na jejich tarif Zelená pro planetu přejít i vy. Pomůžete tak rozvoji obnovitelných zdrojů v České republice.

Více než polovina elektřiny se u nás stále vyrábí z uhlí, na což doplácí krajina severních Čech, zdraví obyvatel i veřejné rozpočty. Jaderná energetika zase nemá doposud jasné řešení ohledně nakládání s vysoce radioaktivním odpadem. Dejte špinavé energetice sbohem. Společnost Nano Energies vám nabízí certifikovanou 100% zelenou elektřinu pocházející z tuzemských obnovitelných zdrojů. Výrazně tak snížíte svou uhlíkovou stopu a pomůžete nastartovat postupný přechod k čisté decentralizované energetice. Zároveň budete kromě životního prostředí šetřit i svoji peněženku, protože zelená elektřina je navíc finančně výhodnější.

CHCI PŘEJÍT NA ZELENOU ENERGII!

Máte-li o tarif Zelená pro planetu zájem, vyplňte prosím kontaktní formulář. Co nejdříve se vám poté ozvou pracovníci Nano Energies, aby vám mohli předložit konkrétní nabídku přímo pro vás – ať už pro vaši domácnost či pro vaši firmu, pokud podnikáte. Přechod k novému dodavateli je pak velmi snadný, protože Nano Energies za vás vyřídí vše potřebné.

Mnoho Zelených a našich příznivců již zelenou energii odebírá, přidejte se k nám.